Woningvoordeelfinanciering

Lenen voor uw woning

U wilt uw woning gaan verbouwen, maar u heeft extra financiële middelen tot uw beschikking nodig. Met een Woningvoordeelfinanciering kan VF Adviesgroep u van dienst zijn. De voordeligste voorwaarden en een passend advies krijgt u bij VF Adviesgroep. Wij zijn een bemiddelaar op het gebied van kredieten en woonleningen voor consumenten en werken alleen samen met betrouwbare financieringspartners. Bij ons krijgt u een Woningvoordeelfinanciering op maat en u geniet van de voordeligste voorwaarden.

Vergelijken van leningen

Om te komen tot de meest gunstigste voorwaarden kunt u middels onze website de verschillende kredietaanbieders tegen elkaar afzetten en een goede vergelijking maken. Zo komt u tot de meest voordelige lening en kunt u kiezen welke voorwaarden het beste passen bij uw huidige situatie en past bij uw wensen. Om een woning te verbouwen wilt u natuurlijk niet de verkeerde keuze maken en kunnen genieten van de belastingaftrek (1-1-13 alleen middels een Persoonlijke Lening fiscaal voordeel). Mocht u hierover na het vergelijken nog onzeker zijn over de juiste kredietvorm, dan zijn er altijd nog onze kredietadviseurs om u te adviseren. Zij geven u gedegen advies over welke woning financiering het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Na ons advies weet u zeker dat u maandelijks niet teveel betaalt en de rente scherp is. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen en wij begeleiden u verder.

Onze kredietadviseurs geven u een prettig gevoel en het juiste advies op maat, inclusief het fiscaal voordeel, waardoor u zich volop kunt concerteren op de verbouwing en snel kunt genieten van uw ‘nieuwe’ woning.

 


Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99