Maatkrediet

VF Adviesgroep is gevestigd in Houten en heeft zich gespecialiseerd in maatkredieten. Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om verantwoord en zorgeloos te kunnen lenen. Daarom kijken wij, onafhankelijk van welke financiële instelling dan ook, naar uw situatie. Wij zoeken vervolgens naar een maatkrediet voor uw persoonlijke omstandigheden.

Verschillende kredieten:
VF Adviesgroep biedt maatkredieten: een lening dus voor uw specifieke situatie. Wij hebben verscheidene producten, zoals Doorlopende Kredieten, Persoonlijke Leningen, Woningvoordeel -Kredieten en Leningen met restwaarde. Ook bieden wij betalingsbescherming: wat als er onverwacht iets gebeurt, waardoor u uw lening niet zoals afgesproken kunt aflossen? Wij leven dus continu ons motto na: Zorgeloos en verantwoord lenen.

Meer informatie:
Op onze website vindt u meer informatie over de maatkredieten die wij aanbieden. Bovendien kunt u ook een lijst vinden van de kredietverstrekkers met wie wij contact hebben. Neemt u contact op via e-mail op info@vfadviesgroep.com of vult u het online offerteformulier in. Wilt u graag direct contact? Belt u dan tussen 9 en 17.00 uur naar 0345 509999.

 


Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99