Kredietspecialist

Kredietspecialist:
VF Adviesgroep is een kredietspecialist die gevestigd is in Houten. Wij zijn trots op onze onafhankelijkheid: er is geen enkele financiële organisatie die belang heeft in onze adviesgroep, waardoor wij alleen op basis van uw persoonlijke situatie advies geven. Bij ons vindt u verscheidene kredieten van meer dan tien kredietverstrekkers. Voor een specifiek advies op maat kiest u voor VF Adviesgroep.

Specialisatie van VF Adviesgroep:
VF Adviesgroep is een kredietspecialist. Dit houdt in dat wij adviesgericht zijn en gespecialiseerd zijn in het afsluiten van nieuwe leningen, het overnemen van lopende leningen of voor wat extra geld dat u nodig heeft. Bovendien kijken wij gericht naar welke lening het best bij uw profiel past en wat voor u de laagste rente zal opleveren. Onze kredieten lopen uiteen van Persoonlijke Leningen tot Leningen met restwaarde en van Doorlopende Kredieten tot Woningvoordeel - Kredieten.

Meer informatie:
Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende producten die wij aanbieden. Ook vindt u hier ons online offerteformulier, waarbij u vrijblijvend een offerte aan kunt vragen. Wilt u liever een e-mail sturen of persoonlijk contact? Belt u dan tijdens kantooruren naar 0345 509999.

 


Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99