Kredietsom

VF Adviesgroep heeft zich gespecialiseerd in het domein van kredieten, leningen en kredietsommen. Wij vinden dat lenen prima moet kunnen zonder zorgen en op een verantwoorde manier. Daarom adviseren wij u op basis van uw persoonlijke situatie: onze adviseurs zijn onafhankelijk. Er is niet één financiële instantie die er belang bij heeft dat wij een bepaalde lening bij een bepaalde kredietverstrekker neerleggen. Daarom weet u zeker dat wij ervoor zorgen dat uw persoonlijke omstandigheden en wensen de enige invloed zijn in ons advies.

Kredietsom:
Een kredietsom is het maximale bedrag dat te lenen is. Bij een Doorlopend Krediet wordt dit vastgesteld, waarbij u zelf kunt kiezen hoeveel geld u opneemt en wanneer u wat aflost. Bij een Persoonlijke Lening is de kredietsom ook vooraf bepaald, en betaalt u per maand een vast bedrag aan rente en aflossing: u weet in dit geval dus zeker dat aan het einde van de looptijd, uw lening afgelost is. VF Adviesgroep heeft nog meer producten, die op onze website specifieker worden uitgelegd.

Meer informatie:
Weet u al precies welke kredietsom u wilt, of bent u nog helemaal onbekend met leningen? Voor alle groepen staat VF Adviesgroep klaar. Kijkt u verder op onze website voor informatie of vult u ons online offerteformulier in. Ook kunt u persoonlijk contact opnemen via info@vfadviesgroep.com of telefonisch: 0345 509999.


Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99