Krediet opnemen

Indien u naar uw behoefte krediet wilt opnemen en aflossen, is VF Adviesgroep de ideale adviseur. Wij zijn van mening dat lenen zorgeloos en verantwoord moet zijn en dat u naar behoefte krediet moet kunnen opnemen. Wij vinden onafhankelijkheid ook van het grootste belang: onze adviseurs zijn vrij in de keuze bij welke financiƫle instantie ze uw lening afsluiten, waardoor u er zeker van bent dat uw persoonlijke situatie en wensen de enige invloeden zijn in de keuze voor een bepaalde kredietverstrekker.

Doorlopend Krediet:
Indien u zelf wilt kunnen bepalen wanneer en hoeveel krediet u opneemt, is wellicht een Doorlopend Krediet een idee voor u. Van tevoren bepaalt u de limiet en in de looptijd, die ook vooraf bepaald is, kunt u naar wens geld aflossen of opnemen. Aan het eind van de looptijd moet de lening wel afgelost worden. Wilt u liever een lening, waarvan u zeker bent dat deze aan het eind van de looptijd is afgelost? Dan is een Persoonlijke Lening wellicht iets voor u. VF Adviesgroep biedt nog meer producten aan, maar onze medewerkers kunnen u beter zelf informeren.

Meer informatie en contact:
Indien u meer informatie wilt, kunt u dat doen middels onze website. Ook kunt u contact opnemen met onze adviseurs via info@vfadviesgroep.com of telefonisch via 0345 509999. Wij zijn tussen 9 en half 6 bereikbaar.


Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99