Geldadvies Houten

VF Adviesgroep heeft zich gespecialiseerd in het geven van geldadvies en is gevestigd in Houten. Ons motto is “Zorgeloos en verantwoord lenen”, wat wij bereiken door het geven van onafhankelijk geldadvies in Houten. Onafhankelijkheid houdt in dat financiële instanties geen invloed of belang hebben in onze organisatie: ons advies is dus geheel gebaseerd op uw situatie en uw wensen.

Producten van VF Adviesgroep

VF Adviesgroep heeft voor elk wat wils. Wij bieden Doorlopend Krediet, waarbij u van tevoren vaststelt wat het maximum bedrag is dat u kunt lenen en waarbij u naar behoefte kunt lenen tot de limiet en terugbetalen wanneer u wilt. Een Persoonlijke Lening houdt in dat u iedere maand een bepaald bedrag aan rente en aflossing betaalt. Na de vastgestelde termijn is de lening dan ook geheel afgelost. Ook hebben wij Woningvoordeel- Kredieten – ideaal als vervanging voor een tweede hypotheek – en leningen met restwaarden.

Meer informatie
Op onze website vindt u meer informatie over onze producten. Ook kunt u hier ons offerteformulier vrijblijvend invullen. Wilt u geldadvies in Houten zelf? Maakt u dan een afspraak met ons! Dit kan via info@vfadviesgroep.com of telefonisch via 0345 509999.Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99