Bestedingsdoel

U wilt uw droom verwezenlijken, maar de financiële middelen laten het nu even niet toe. VF Adviesgroep biedt u de juiste oplossing. Wij hebben vele kredietvormen, waardoor wij uw bestedingsdoel aan het juiste krediet kunnen koppelen. VF Adviesgroep geeft een gedegen advies op maat en zorgt ervoor dat u met plezier en zonder financiële zorg kunt genieten van uw aangeschafte goed.

Wij als professioneel kredietbemiddelaar (PKB) bieden zeer gunstige leningen met scherpe rentetarieven aan. Middels onze site kunt u zich goed orienteren. De voorwaarden van al onze samenwerkende banken en financieringsmaatschappijen kunt u ook op uw gemak doorlezen. U kunt ook direct naar uw bestedingsdoel gaan en de vrijblijvende offerte invullen en doorsturen. Wij gaan dan de mogelijkheden voor u in kaart brengen. VF Adviesgroep is transparant in productadvisering en geeft u een gedegen advies wat bij uw bestedingsdoel aansluit.

Onze gespecialiseerde, gediplomeerde kredietadviseurs staan u graag te woord voor een gedegen advies op maat. Vul de vrijblijvende offerte online in en verstuur deze. Onze kredietadviseur neemt direct contact met u op. U mag ook direct telefonisch contact opnemen met ons. Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 0345 509999.

Tevens is VF Adviesgroep speciaal ingericht om uw huidige leningen samen te voegen en één lening aan te bieden tegen een zeer scherpe rente en maandtermijn. Bel of contact ons via het offerteformulier en wij kunnen vele euro's voor u besparen.

Bij VF Adviesgroep vindt u de juiste manier om de lening van uw nieuwe auto, motor, caravan, reis, verbouwing van uw woning of andere wensen gemakkelijk te regelen. Wilt u beschikken over extra geld in handen? Ook daar zijn onze adviezen op ingericht.

Wij begeleiden en adviseren u graag van het begin tot en met het einde om de beste lening af te sluiten die bij u en uw wensen en bestedingsdoel past.


Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99