Alles over lenen

U wilt voor de eerste keer een lening afsluiten of wilt u gewoon meer weten over verschillende kredietvormen, wij van VF Adviesgroep hebben op onze site allerlei handige informatie over lenen voor u verzameld. Zo kunt op de pagina "producten" meer lezen over de meest gebruikte krediet- en leenvormen. Per leenvorm worden de belangrijkste kenmerken en voordelen beschreven. Heeft u nog geen idee welke leenvorm bij u wensen past? Raadpleeg dan één van onze gespecialiseerde kredietadviseurs voor een kredietadvies wat bij u past!

Natuurlijk komen er ook allerlei andere zaken kijken bij de aanvraag van een lening. Het bestedingsdoel waarvoor u de lening wilt gaan aanschaffen is van belang voor de keuze voor een bepaalde kredietvorm. Op de pagina "bestedingsdoel" ziet u voorbeelden van de bestedingsdoelen waarbij duidelijk wordt aangegeven welke kredietvorm het beste bij uw aanschaf van bijvoorbeeld een auto, verbouwing woning of caravan past. Tevens vindt u op deze pagina welke kredietvorm het beste naar voren komt voor als u wilt beschikken over extra geld in handen of het overnemen van lopende leningen. U vindt meer informatie (kredietverstrekkers) over de verschillende organisaties en kunt de gewenste productinformatie en algemene voorwaardes inzien/downloaden.

Wilt u over meer informatie beschikken, ga dan naar "veel gestelde vragen" of neem telefonisch contact op met één van onze gespecialiseerde kredietadviseurs.

Second opinion

Heeft u pasgeleden een offerte voor een lening aangevraagd of bent u van plan dat binnenkort te doen? Wij raden u dan aan om een second opinion te laten uitvoeren door ons. VF Adviesgroep gaat na of het aanbod in de offerte wel de beste optie voor u is en aansluit bij uw wensen. Als wij een beter en voordeliger alternatief voor u hebben, laten wij u dat direct weten en zullen u hierover adviseren. Indien wenselijk, helpen wij u bij het oversluiten van uw lopende lening.


Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
0345 50 99 99